Deutsche Bahn

Evropa se še vedno sooča z mrazom in snegom
SiOL.net
petek, 3. december 2010 ob 14:08
London - Velik del severne in osrednje Evrope se še vedno sooča z obilnimi snežnimi padavinami in nizkimi temperaturami, medtem ko so območje Balkana prizadele najhujše poplave zadnjih sto let.
 
FOTO: Evropa v objemu snežne odeje
24ur.com
četrtek, 2. december 2010 ob 12:12
Večina severozahodnega dela Evrope se še naprej sooča s težavami zaradi snega in poledice, iz BiH pa poročajo o poplavah. Prometne nesreče so v Nemčiji terjale tri življenja.
 
Sneg v severozahodni Evropi še naprej povzroča preglavice
SiOL.net
četrtek, 2. december 2010 ob 11:31
Berlin - Večina severozahodnega dela Evrope se še naprej sooča s težavami zaradi snega in poledice, iz BiH poročajo o poplavah. V Nemčiji ponoči v prometnih nesrečah zaradi snega umrli trije...
 
Ali vlada pod mizo res prodaja Luko Koper?
Delo
četrtek, 2. december 2010 ob 08:58
Premier Borut Pahor se ne zmeni za informacije iz depeš, v katerih je menda v pogovoru s tedanjim ameriškim odpravnikom poslov poudarjal, kako pomembno je ravnotežje tujih vlagateljev v Sloveniji....
 
Pahor znova z Mehdornom, vsebina ostaja skrivnost
RTV Slovenija
sreda, 1. december 2010 ob 22:33
Premier Borut Pahor se je znova srečal z nekdanjim prvim možem nemških železnic Hartmutom Mehdornom. Tema pogovora je bila naslednja konferenca o slovenskem logističnem holdingu.
 
Pahor in Mehdorn znova o logističnem holdingu
SiOL.net
sreda, 1. december 2010 ob 17:03
Ljubljana - Premier Borut Pahor se bo znova sestal s nekdanjim prvim možem Deutsche Bahna Hartmutom Mehdornom, s katerim se bosta znova pogovarjala o oblikovanju slovenskega logističnega holdinga.
 
Zaradi "kupčij" iz depeš sindikati Pahorja pozivajo k odstopu
RTV Slovenija
sreda, 1. december 2010 ob 16:54
Sindikat pristaniških delavcev Slovenije je premierja Boruta Pahorja pozval k odstopu, ker se z Nemci (Deutsche Bahn) dogovarja o vstopu v Slovenske železnice in s tem Luko Koper.
 
<< Začetek < Nazaj 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian